Termeni si Conditii

1. Aspecte generale privind site-ul

1.1. Termeni folositi

Serviciu - posibilitatea utilizatorului de a avea acces la date si informatii furnizate in cadrul site-ului www.pharco.happydev.co.ro.
Utilizator - orice persoana interesata de continutul acestui site.
Sectiunea de fata stabileste regulile minimale obligatorii care trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.pharco.happydev.co.ro. Ca utilizator al site-ului www.pharco.happydev.co.ro va obligati si sunteti de acord sa respectati aceste reguli si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu www.pharco.happydev.co.ro. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, va asumati intreaga responsabilitate pentru accesarea si folosirea informatiilor oferite pe site-ul www.pharco.happydev.co.ro.
Folosirea (vizitarea) acestui site www.pharco.happydev.co.ro), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pharco Impex ‘93 SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe acesta pagina fara a fi obligata sa instiinteze in scris sau individual utilizatorii anteriori de aceste modificari. Folosirea in continuare a site-ului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse.

Site-ul online www.pharco.happydev.co.ro este operat de
Pharco Impex ‘93 SRL
Str. Coriolan Marcius, Nr.23, Sector 5, Bucuresti, Romania
Telefon: 021-311.32.19; 021-311.32.21; 021-311.32.56
Fax: 021- 311.32.58

1.2. Securitate

Echipa site-ului www.pharco.happydev.co.ro nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor de pe internet. Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.
Pharco Impex ‘93 SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.
Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta, fiind instalate in incinte adecvate tehnic din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci, daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia Pharco Impex ‘93 SRL., este periodic analizata in privinta securitatii.
Pharco Impex ‘93 SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
Pharco Impex ‘93 SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www………………...ro, cu exceptia detinatorului sau legal - Pharco Impex ‘93 SRL, fara acordul prealabil al Pharco Impex ‘93 SRL., da dreptul unilateral si neechivoc ca Pharco Impex ‘93 SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Societatea Pharco Impex ‘93 SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

LEGATURI
Pharco Impex ‘93 SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora

ACCESUL LA SITE
Societatea Pharco Impex ‘93 SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Pharco Impex ‘93 SRL, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
Pharco Impex ‘93 SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Pharco Impex ‘93 SRL SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Pharco Impex ‘93 SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane

1.3. Modificarea termenilor si conditiilor

Pharco Impex ‘93 SRL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul, ele fiind aduse la cunostiinta utilizatorului prin intermediul site-ului ul www.pharco.happydev.co.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

1.4. Drepturile de autor

Utilizatorul ia la cunostinta in mod expres faptul ca toate desenele, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale firmei Pharco Impex ‘93 SRL.

1.5. Continutul site-ului

Elementele de identificare si operare ale site-ului (imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, programe, baze de date) si datele de identificare ale produselor oferite spre vanzare (imagini, texte, simboluri) - sunt proprietatea Pharco Impex ‘93 SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Pharco Impex ‘93 SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului ul www.pharco.happydev.co.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Pharco Impex ‘93 SRL si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Pharco Impex ‘93 SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

MARCI
Pharco Impex ‘93 SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului www.pharco.happydev.co.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

1.6. Date cu caracter personal

Accesand acest site utilizatorul este de acord ca Pharco Impex ‘93 SRL isi rezerva dreptul de a prelucra datele cu caracter personal, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului, in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in capitolul "Regulile de confidentialitate".

Prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Informatia va fi prelucrata de catre Pharco Impex ‘93 SRL in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in scopuri de marketing publicitar.
Accesand acest site utilizatorul este de acord ca Pharco Impex ‘93 SRL sa prelucreze datele sau informatiile cu caracter personal, manifestandu-si acordul pentru urmatoarele:
- campanii publicitare

Pharco Impex ‘93 SRL a obtinut dreptul de a colecta, procesa, pastra informatii cu caracter personal avand nr. de notificare Pharco Impex ‘93 SRL, inregistrate la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal conform legii 677/2001.
Scopul colectarii datelor este marketing şi publicitate, statistica. Str. Coriolan Marcius, Nr.23, Sector 5, Bucuresti, Romania.

Reguli de confidentialitate
In urma inscrierii dumneavoastra in campaniile publicitare ale companiei Pharco Impex ‘93 SRL, aceasta poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon, adresa de mail, sau informatii despre modul in care sunt folosite produsele noastre.
Pharco Impex ‘93 SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti.

Promotii si concursuri
Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de Pharco Impex ‘93 SRL . Acestea sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu. Promotiile prezentate sunt valabile in perioda de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioda de timp, acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pharco Impex ‘93 SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

2. Drepturile si obligatiile utilizatorului

2.1. Drepturi

Utilizatorul are dreptul de a avea acces gratuit la serviciile oferite de catre Pharco Impex ‘93 SRL prin intermediul site-ului ul www.pharco.happydev.co.ro
Utilizatorul poate fi tot timpul informat asupra tuturor detaliilor relative la serviciile oferite de Pharco Impex ‘93 SRL, beneficiind astfel de transparenta caracteristica firmei noastre.

Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
De a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Pharco Impex ‘93 SRL

2.2. Obligatii

Utilizatorul va folosi site-ul numai in scopuri legale astfel:

Nu va modifica, transmite, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site nu va folosi serviciul oferit prin intremediul acestui site pentru a transmite sau a receptiona materiale care au un continut ilegal, imoral, obscen, vulgar, defaimator sau amenintator nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, intrand sub incidenta penala.
In cazul in care utilizatorul va incalca (deliberat sau involuntar) conditiile stabilite in acest site, Pharco Impex ‘93 SRL va fi exonerat de raspundere cat priveste orice pretentie ridicata de catre utilizator sau de catre un tert, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin acest site. Raspunderea apartine in intregime utilizatorului.

3. Limitarea raspunderii Pharco Impex ‘93 SRL

Site-ul www.pharco.happydev.co.ro a fost creat pentru a va oferi informatii generale despre sanatate, numai in scopul educational, iar acestea impreuna cu raspunsurile interactive nu sunt destinate a inlocui consultul personal cu un medic, farmacist sau alt cadru medical. Intotdeauna trebuie sa consultati (contactati) sfatul unui profesionist in probleme legate de afectiuni, simptome si tratament. Daca aveti sau suspectati ca aveti o problema medicala, va rugam sa luati legatura de indata cu personal medical de specialitate. Tot timpul trebuie sa luati in considerare sfatul medical si sa nu amanati un consult de specialitate ca urmare informatiilor existente pe acest site.

Nu va bazati ca informatiile existente pe acest site sa fie potrivite circumstantelor dumneavoastra specifice. Daca va bazati exclusiv pe informatiile existente pe acest site, fara a consulta sfatul unui specialist in domeniul medical, o faceti exclusiv pe riscul dumneavoastra. Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site.

Materialele prezentate nu sunt un ghid pentru automedicatie sau un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru.

Trebuie sa discutati informatiile primite cu un medic, farmacist, asistent medical sau alt specialist in domeniu medical. Trebuie sa verificati cu atentie informatiile despre produs (inclusiv cele prezentate in prospect) privind dozajul, precautiile, atentionarile, interactiunile si contraindicatiile inainte de a administra sau utiliza orice produs din plante, vitamine sau suplimente alimentare, dermato-cosmetice prezentate pe acest site.

Tratamentul corect asociat unei probleme de sanatate depinde de un numar de factori, printre care: istoricul dumneavoastra medical, dieta, stil de viata, regim medicamentos, insa fara a se limita doar la acestia. Specialistul in domeniul medical care v-a consultat poate sa evalueze si sa actioneze tinand cont de nevoile individuale ale dumneavoastra. Ar trebui sa va consultati cu acesta inaintea inceperii unei noi diete, a activitatiilor fizice sau a unui regim cu suplimente alimentare. Daca prezentati o problema medicala acuta apelati 112 (Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta) sau serviciile locale de asistenta in caz de urgenta.

Informatiile existente pe acest site sunt destinate a fi un supliment, nu un subsitut, la cunostintele, expertiza, aptitudinile si capacitatea de a analiza si hotara a medicului, farmacistului sau altui cadru medical. Nu oferim sfaturi medicale personalizate fiecarui individ si nici nu oferim servicii de diagnostic medical. Acest site si informatiile continute privind sanatatea nu sunt destinate si nu trebuie considerate ca inlocuind consultul medical de specialitate.

Citind continutul acestor termeni si conditii sunteti de acord ca Pharco Impex ‘93 SRL nu este responsabil pentru nicio plangere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.

4. Forta majora si litigiile

Pharco Impex ‘93 SRL nu este responsabila pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau (evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, etc.). Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre Pharco Impex ‘93 SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Litigii

Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna juridstictiei instantelor judecatoresti.

Orice conflict aparut intre Pharco Impex ‘93 SRL si utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila intre cele doua parti la sediul Pharco Impex ‘93 SRL. in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu.

Aducerea la cunostinta Pharco Impex ‘93 SRL. despre neregulile constatate de cumparator trebuie sa se faca in scris sau prin email. Acesta trebuie sa mentioneze ceea ce a constatat si sa pastreze produsul la care face referire pentru a putea fi analizat si dupa caz inlocuit.