Profilaxis

Compania Pharco desfășoară prin partenerii săi diverse programe de responsabilitate socială, încercăm astfel să fim mai aproape de oamenii care doresc sa urmeze programe educaționale gratuite cu privire la ajutorarea familiilor și a mamelor care se pregătesc de apariția unui nou membru în familie.

Alături de Fundația de Ajutor Medical Profilaxis , Pharco confirmă că este un adevărat “Partener în menținerea sănătații.”

Evenimentul din 18 iunie a fost un real succes deoarece a presupus o evoluție a lucrurilor prin creșterea numărului de participanți, ceea ce demonstrează faptul că oamenii doresc să fie informați cu privire la sarcină, naștere, și îngrijirea nou-născutului au participat 103 mămici,iar peste jumătate din acestea au venit însotite de către viitorii tătici.

 

“Dragi parteneri,

 

Am avut foarte mari emoții pentru evenimentul din 18 iunie, dar au meritat, pentru că și rezultatul a fost pe masură!

Vă mulțumim din nou, pentru că doar cu sprijinul vostru, am reușit să oferim un eveniment GRATUIT, de o asemenea amploare și calitate!

În evaluările completate, părinții s-au arătat încă odată suprinși de faptul ca se mai organizează astfel de evenimente gratuite, că se oferă atât de multe, cadouri și informații, și "tratație le pauză"! Vă mulțumim încă odată, pentru că toate aceste "surprize păcute" sunt posibile cu sprijinul dumneavoastră!”

 

Oriana Goleanu
Coordonator Programe
Fundația de Ajutor Medical Profilaxis
Timișoara