gripe baby water

Gripe Baby Water

Supliment alimentar,benefic pentru digestia sugarilor şi copiilor mici.

Supliment alimentar cu extracte vegetale benefice pentru sănătatea tubului digestiv, recomandat pentru sugari şi copii mici.

Supliment alimentar ce conţine ulei deterpenizat din seminţe de mărar şi poate fi consumat în vederea optimizării funcţiilor digestive.

Sirop natural pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sugarilor şi copiilor mici!

GRIPE BABY WATER este un supliment alimentar care poate fi benefic pentru digestia sugarilor și a copiilor mici datorită combinației de ulei volatil deterpenizat din fructe de mărar și bicarbonat de sodiu. Extractul din fructe de mărar (Anethum graveolens) are în principal proprietăți digestive: stomahice, coleretice și colagoge, antispastice, antivomitive și antiflatulente. Astfel, prin stimularea secrețiilor digestive, uleiul din fructe de mărar poate contribui la realizarea unei digestii complete și împiedică formarea de gaze intestinale care rezultă din degradarea componentelor alimentare nedigerate, iar prin efectul carminativ, uleiul din fructe de mărar poate favoriza eliminarea gazelor intestinale excesive, contribuind rapid la reducerea disconfortului abdominal. Uleiul din fructe de mărar se absoarbe rapid din tubul digestiv și produce imediat efecte asupra intestinelor. Totodată, uleiul din fructe de mărar poate fi benefic și în perioada apariției primilor dințișori și ajută la instalarea somnului. În plus, bicarbonatul de sodiu, fiind un agent alcalinizant (corector de aciditate), poate contribui și el la confortul digestiv. GRIPE BABY WATER are un gust plăcut, ușor aromat.

"Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului."