ginsavit

Ginsavit

Supliment alimentar, cu o formulă tonică cu multivitamine, minerale şi extract de Panax Ginseng.

Supliment alimentar benefic pentru buna funcţionare a organismului, menţinerea sănătăţii şi vitalităţii, conţinând o combinaţie de vitamine, inozitol şi colină, minerale şi Ginseng.

Supliment alimentar, cu o formulă tonică cu multivitamine, minerale şi extract de Panax Ginseng, care poate fi consumat în vederea opitimizării funcţiilor organismului.

Esenţial pentru o viaţă plină de energie!
Tinereţe fără bătrâneţe !

GINSAVIT este benefic în condiţii de stres fizic şi mental şi în cazul eforturilor intelectuale intense (precum în perioada de pregătire a examenelor), fiind un tonic adaptogen în care componentele sale acţionează sinergic, după cum urmează:

vitaminele B2, B6, B12, C, nicotinamida, pantotenatul de calciu şi mineralele fier şi magneziu contribuie la reducerea oboselii şi extenuării şi la metabolismul energetic normal.
acidul folic contribuie la buna funcţionare a hematopoezei (formarea de celule sanguine), iar vitamina B6, vitamina B12 şi Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roşii.
magneziul, manganul şi zincul împreună cu vitaminele C şi D contribuie la sănătatea sistemului osos.
vitaminele B2, C şi E împreună cu magneziul, zincul şi cuprul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
vitaminele A, B6, B12, C, D, acidul folic şi mineralele cupru, fier şi zinc contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.
vitaminele B1, B2, B6, B12, C, K, nicotinamida şi mineralele cupru şi magneziu contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos.
Fierul şi zincul contribuie la funcţia cognitivă normală, iar magneziul împreună cu vitaminele B1, B6, B12, C şi nicotinamida contribuie la menţinerea sănătății psihice.
În plus, GINSAVIT conţine Ginseng, extract din rădăcina plantei Panax ginseng, supranumită şi «rădăcina vieţii», care este un energizant şi tonic general ce susţine activitatea fizică şi mentală, îmbunătăţind circulaţia sangvină atât la nivel cerebral, cât şi, în particular, la nivel genital, unde susţine funcţia sexuală prin îmbunătăţirea circulaţiei sangvine la nivel local. 

"Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului."