flucalm

Flucalm

Supliment alimentar, preparat lichid cu extracte vegetale; poate fi benefic pentru sănătatea aparatului respirator.

Supliment alimentar, preparat lichid cu extracte vegetale; poate fi benefic pentru sănătatea aparatului respirator.

Supliment alimentar, preparat lichid cu extracte vegetale.

Un ajutor preţios pentru sănătatea aparatului respirator, revigorarea şi tonifierea organismului!

Supliment alimentar, preparat lichid cu extracte vegetale
Poate fi benefic pentru sănătatea aparatului respirator
Conţine zahăr.

Proprietăţi: Soluţia orală FLUCALM conţine o combinaţie de 2 extracte naturale, respectiv ulei de anason stelat (Illicium verum) şi extract lichid din cimbru de cultură (Thymus vulgaris), având un plăcut gust aromat.

Anasonul stelat este un arbust originar din China, din ale cărui fructe se extrag uleiuri volatile având proprietăţi antispastice (bronhodilatatoare), antiseptice, carminative, tonice şi stimulente.
Cimbrul de cultură este o plantă aromată din frunzele şi florile căreia se extrag uleiuri volatile cu proprietăţi expectorante, cicatrizante, antiseptice şi antispastice.
Cele două extracte vegetale, datorită componentelor antispastice, calmante, tonice şi nutritive, pot asigura un suport optim pentru sănătatea aparatului respirator, atât la copii, cu vârsta peste 1 an, cât şi la adulţi şi vârstnici.

"Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului."