cetrimide

Cetrimide

Cremă, de curăţare şi protecţie a pielii care conţine cetrimide (pentru o gamă largă de germeni bacterieni) şi ulei de lavandă.

Curăţă şi protejează  pielea!

Cetrimide cremă, produs de curăţare şi protecţie a pielii – conţine cetrimide care acţionează pe o gamă largă de germeni bacterieni gram-pozitivi şi gram-negativi şi ulei de lavandă cu efecte benefice asupra pielii, înglobate într-o bază emolientă, non-grasă şi uşor de spălat.

Proprietăţi:
CETRIMIDE cremă este un produs de curăţare şi protecţie a pielii. Conţine cetrimide care acţionează pe o gamă largă de germeni bacterieni gram-pozitivi şi gram-negativi şi ulei de lavandă cu efecte benefice asupra pielii, înglobate într-o bază emolientă, non-grasă şi uşor de spălat. Crema CETRIMIDE este bine tolerată pe piele, fiind compatibilă cu pH-ul normal al pielii şi nu produce iritaţii chiar şi în cazul utilizării îndelungate.

Mod de utilizare: Se aplică pe piele o peliculă fină de cremă, de 2-3 ori pe zi şi se masează uşor. Pentru un efect bactericid maxim, crema se va aplica pe pielea curată, care nu prezintă urme de detergenţi sau săpun.

Precauţii: Crema nu se aplică la nivelul ochilor. A se păstra la temperatura de 15-25ºC. A nu se folosi după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

“Numai pentru uz extern. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. . Se va evita contactul cu ochii şi mucoasele. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.”