calcium

Calcium

Supliment alimentar sirop cu săruri de calciu pentru toate vârstele rapid absorbabile!

Supliment alimentar - preparat lichid cu calciu

Sirop cu săruri de calciu pentru toate vârstele! Săruri de calciu rapid absorbabile!

CALCIUM PHARCO, sirop
Supliment alimentar; preparat lichid cu calciu
Conţine zahăr şi îndulcitor

Proprietăţi:
Calciul se găseşte în mod natural în alimente, fiind astfel prezent în hrana zilnică. Acest mineral este necesar corpului dumneavoastră pentru a-şi menţine creşterea şi dezvoltarea sănătoase. Calciul este necesar desfăşurării multor funcţii normale ale corpului, în special pentru formarea şi menţinerea oaselor în bună stare de funcţionare. 

Calcium Pharco sirop este un supliment alimentar cu calciu benefic ori de câte ori necesităţile organismului sunt crescute, ca de exemplu la vârsta a treia, cand există posibilitatea pierderii masei osoase, în sarcină sau alăptare, în perioada de creştere la copii şi adolescenţi pentru fortifierea oaselor şi a dinţilor dar şi în cazul expunerii la temperaturi mari, când organismul pierde calciu prin transpiraţie.

"Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului."